Discografie

Discografie

We hebben een 3-tal CD’s opgenomen. Close Voices werd in 1993 in het kerkje te Hellum opgenomen door Jos Boerland. Noël is in 1995 onder tropisch hete temperaturen opgenomen, ook weer door Jos Boerland. In 2002 zag Feeling Close het eerste levenslicht. Deze CD is opgenomen door AE-Productions uit Muntendam, De eerste CD werd op 2 juni aangeboden aan Imca Marina tijdens de feestelijke presentatie in Hotel Faber in Hoogezand.

1993 Close Voices

close voices

After the Goldrush
Riu, Riu
Oh Baby mine
Dixie
Mountains of mourne
Da doo run run
Salangadou
Morning has broken
Factory
Black is the colour
Summertime, summertime
Danny Boy
Desperado

1995 Noël

noel

Silent Night
Away in a manger
Deck the halls
Il est ne le divin enfant
Little drummer boy
See amid the winter’s snow
Ding dong merrily on high
Joy joy joy
The first Noël

2002 Feeling Close

feeling close

You are the new day
O Mistress Mine
Stand by me
All around my hat
For the longest time
‘t Het nog nooit zo donker west
Ommelander laid
As ik aan Grunnen denk
That lonesome road
Standing by
I’ll put you together
I’m in the mood for love
Lullaby
In this heart
Going home

 


Grunneger Ploatwaark

In 1974 hebben we het nummer Martinistad op een LP gezet. Op deze LP – Grunneger Ploatwaark – zijn een aantal groepen uit Groningen te horen, o.a de toen bekende Harm-Jan Tuin, Janny Stalknecht en Huizinga’s Zangklassen, begeleid door Roelof Stalknecht. The Famondio Singers stonden toen onder leiding van Ben Bijkerk.

Prins Bernhard Fonds
In 1992 is een CD gemaakt ten behoeve van het Prins Bernhard Fonds/Anjerfondsen. Ook The Famondio Singers hebben hieraan hun medewerking verleend en in ’t Speulhuus te Martenshoek zijn door Radio Noord een 2-tal liedjes opgenomen, Summertime en Desperado. Deze zijn op de CD Fanfaria, Groninger korpsen en koren te beluisteren.

400-jarige bestaan provincie Groningen
Ten behoeve van het 400-jarig bestaan van de provincie Groningen hebben The Famondio Singers een lied opgenomen met de welluidende titel: de Internationale van Hoogezand-Sappemeer. Dit lied staat op een CD, samen met 24 “gemeenteliederen” De CD Opus 400 is in mei 1994 opgenomen in de “Oude Ulo” te Leek. Wouter de Koning schreef de muziek en Driek van Wissen de tekst. De tekst van het lied dat wij zongen bevatte een passage die enkelen grievend vonden ten aanzien van een bevolkingsgroep en men wilde ons verbieden dit lied te zingen. Uiteindelijk is door de rechter besloten dat we het lied op de CD mochten zetten. Ons lied, maar ook die van de andere gemeenten, bestaan uit 400 woorden en 400 noten. Op deze manier hebben de auteurs een extra dimensie gegeven aan het 400-jarig bestaan van de provincie.