We zoeken nieuwe aanwinsten voor ons koor! Kom meedoen!

Zingen maakt je blij,  bij de Famondio’s zingen maakt je blijer!

 

Wij zoeken na een periode waarin we alleen online samen hebben kunnen zingen versterking om weer concerten te gaan geven. Met publiek, mooie close harmony arrangementen en onder leiding van een uitstekende dirigent.

Het is niet perse nodig om muziek te kunnen lezen, we werken met een programma dat de noten voor je afspeelt om thuis te kunnen oefenen

Het lijkt ons echt super om je te kunnen verwelkomen op een van onze repetities in september voor een auditie. En natuurlijk om alvast de sfeer te proeven en mee te doen.

 

Je bent welkom op 13, 20 en/of 27 september om 20.00 in de Klabbe

 

We beginnen na de zomer met een kerstrepertoire waarvan ook weer een aantal nieuwe nummers zoals When I need a friend en That’s Christmas to me, dus we repeteren samen de gezellige tijden tegemoet.

Vocalgroup The Famondio Singers bestaat al 55 jaar. Dat is natuurlijk een hele tijd en daarin zijn de nodige concerten gegeven. Nooit is het zo geweest dat we elkaar niet konden zien, of samen konden zingen. Wat dat betreft hebben we ons door de pandemie geslagen als ware strijders! Het contact is gebleven, we hebben elkaar gezien en gesproken online, en zelfs nog nieuwe nummers ingestudeerd. Wat een verscheidenheid aan prachtige stemmen. Het heeft ons eerder dichter bij elkaar gebracht dan van elkaar verwijderd…. En nu willen we heel graag nieuwe stemmen en mensen toevoegen aan dat geheel! Met name de basis voor ons koor, de mannen, zijn wat ondervertegenwoordigd geraakt.

Elke maandagavond komen we samen in de Klabbe in Foxhol voor een gezellige en uitdagende zangavond. Onze leden komen uit de wijde omgeving zoals Hoogezand, Haren, Eelderwolde, Zuidlaren, Zuidbroek, Veendam en zelfs Eenrum.

 

En nu zijn we op zoek naar jou!  Om een nieuwe fase aan te gaan waarin we het enthousiasme en de warmte van het koor graag met nieuwe mensen willen delen. Waarin we vooruit willen, samen stappen maken, optreden en mensen willen enthousiasmeren voor zingen in een koor.

 

Want vraag het aan iedereen die in een koor zingt: er gaat niks boven samen zingen. Dus kom uit die douche, de auto of alle plekken waar je in je eentje (ja je weet dat het over jou gaat!!) best leuk klinkt en laat je stem aan ons horen…….

 

Je bent van harte welkom.

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.