The Famondio Singers sluiten Ede Staal project af met E(en)de(n) Tour

The Famondio Singers uit Hoogezand hebben dit jaar Ede Staal als thema gekozen. Naast de 14 koorleden hebben in de afgelopen maanden 6 projectleden meegedaan aan een project rondom het repertoire van Ede Staal. Er zijn 7 nummers van de Groninger streektaalzanger ingestudeerd.
Afgelopen weekend heeft het koor tijdens het Pedaal Vocaal evenement zeer succesvol opgetreden met de ingestudeerde nummers.
Ede Staal reed graag in mooie auto’s en ook de 2CV was een favoriet vervoermiddel van hem. Naar aanleiding daarvan heeft het koor contact gezocht met de 2CV club uit Winschoten.
Zondag 29 September wordt een tour gereden in 2CV’s langs een aantal plaatsen waar Ede Staal heeft gewoond. De start en finish van de tour zijn bij hotel restaurant In den Stallen vlakbij Winschoten. Er wordt daar vertrokken om 12:30 en ook opgetreden omstreeks 16:30.
De tour voert verder langs Nieuw Scheemda, Delfzijl en Midwolda. In het Eemshotel aan de dijk bij Delfzijl wordt ergens tussen 13:30 en 14:30 opgetreden.
The Famondio Singers zingen graag nummers als ’t Het nog nooit zo donker west, Mien Toentje en As Vaaier woorden voor bezoekers van het Eemshotel en hotel restaurant In den Stallen.

Geplaatst in Geen categorie.