Calendar

dec
11
zo
Kerstoptreden Fraeylemaborg Slochteren
dec 11 @ 14:00 – 16:00

The Famondio Singers gaan, net als vorig jaar, een kerstoptreden verzorgen in de boerderij bij de Fraeylemaborg in Slochteren.

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren voor de tweede maal de Oud-Hollandsche kerstmarkt. Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 nemen zij u als bezoeker wederom mee terug naar de sfeer en gezelligheid rondom de feestdagen van vroeger. Dit alles zal plaats vinden rondom het landgoed. Vele kersthuisjes, vuur, kerstbomen, lichtjes en allerlei activiteiten voor jong en oud. Samen met kerstmuziek, zitgelegenheid en de traditionele koek en zopie is het plaatje compleet. The Famondio Singers zullen in de boerderij bij de borg op beide dagen in de middag een kerstoptreden verzorgen. Meer informatie: www.fraeylemaborg.nl/kerstmarkt

jan
21
zo
Van Beresteyn – zaal
jan 21 @ 16:00 – 16:30

High Lights Koopavondconcerten Van Beresteyn Veendam

Een weekend dat bol staat van muzikale activiteiten. In de theaterzaal en foyer wisselen koren, solisten, orkesten en musici met een optreden van 30 minuten elkaar af. Twee dagen muziek en theater, dat zijn de High Lights 2018 !

Zondagmiddag 21 januari verzorgen The Famondio Singers onder leiding van Ellen Klopstra een optreden zaal van Van Beresteyn. U kunt genieten van bekende nummers, zoals SummertimeRiu Riu en In this heart.

sep
10
ma
Open repetitie @ Dorpshuis De Klabbe
sep 10 @ 20:00 – 22:00

Kom kennismaken met zingen in a capella met The Famondio Singers. We repeteren dan op prachtige liedjes als Can’t Help Falling in Love (Elvis Presley), Viva la Vida (Coldplay), Java Five (Manhattan Transfer).

Ook repeteren we die avond voor ons optreden in december. Wil je geen vast lid worden, maar wel mee doen aan dit optreden als projectlid? Dat kan ook! We zingen onder anderen Have Yourself a Merry Little Christmas (Carpenters), Carol of the Bells (Pentatonix).

dec
23
zo
Kerstconcert i.s.m. het Fanfarekorps Juliana @ Damkerk, Hoogezand
dec 23 @ 15:00
feb
2
za
Ede Staal workshop @ Buurthuis De Klabbe
feb 2 @ 13:00 – 16:00

De start van het Ede Staal project! Je bent van harte welkom op deze workshop. Naast een documentaire over Ede Staal,  gaan we ook een nummer van hem instuderen. En natuurlijk mag jij hieraan meedoen, graag zelfs!

apr
14
zo
Optreden i.s.m. het jeugdkoor van de muziekschool @ Noord-Nederlands Trein- en trammuseum
apr 14 @ 14:00 – 16:00

Kom ook naar het oudste stationsgebouw van de provincie Groningen  en geniet van een optreden tussen stoom en ijzer van The Famondio Singers en het jeugdkoor van de muziekschool.

sep
15
zo
Ede Staal op Pedaal Vocaal
sep 15 hele dag

Lekker fietsen, genieten van het prachtige landschap en ook nog op mooie muziek getrakteerd worden.
Tijdens de korenfietstocht Pedaal Vocaal komen deze drie zaken zomaar bij elkaar! En The Famondio Singers zullen er ook zijn met een prachtig optreden in het teken van Ede Staal.

sep
29
zo
De E(en)de(n) Tour
sep 29 @ 12:30 – 16:00

Ede Staal reed graag in mooie auto’s en ook de 2CV was een favoriet vervoermiddel van hem. Naar aanleiding daarvan heeft het koor contact gezocht met de 2CV club uit Winschoten.
Zondag 29 September wordt een tour gereden in 2CV’s langs een aantal plaatsen waar Ede Staal heeft gewoond.

Start (12:30u) van de tour: hotel restaurant In den Stallen vlakbij Winschoten

De tour voert verder langs Nieuw Scheemda, Delfzijl en Midwolda.

13:30 en 14:30 uur: Eemshotel aan de dijk bij Delfzijl

Finish(16:30u) van de tour: hotel restaurant In den Stallen vlakbij Winschoten

The Famondio Singers zingen graag nummers als ’t Het nog nooit zo donker west, Mien Toentje en As Vaaier woorden voor bezoekers van het Eemshotel en hotel restaurant In den Stallen.

dec
20
vr
Kerstoptreden WinterWelvaart @ vissersschip K4 van het Visserijmuseum Zoutkamp
dec 20 @ 22:00 – 23:00

Op vrijdag 20 december treden The Famondio Singer op tijdens de WinterWelVaart in Groningen. Een driedaags kerstevenement waar ruim twintig sfeervol verlichte, historische schepen aanmeren in het mooiste stukje binnenstad van Groningen. Het optreden is omstreeks 22:00 uur op sleepboot ZK4 die in 1895 werd gebouwd. De boot ligt vlakbij de Vissersbrug aan de Lage der Aa.

dec
22
zo
Kerstoptreden Fraeylemaborg @ Landgoed Fraeylemaborg
dec 22 @ 13:00

Zondagmiddag 22 december treden The Famondio Singers op vanaf 13:00 in de Fraeylemaborg. In deze prachtige borg in Slochteren is de jaarlijkse Kerstpracht te bewonderen, deze keer met het thema “Goudkoorts”. Het sfeervolle kerstrepertoire van het koor zal daar prachtig klinken.